Cargando Eventos

« Todos los Eventos

  • Este evento ha pasado.

La respiració pulmonar

4 de junio 2023 09:00 14:00

Un abordatge físic de la respiració.

En aquest taller durem a terme exercicis que ens permetin ser conscients de com respirem i així augmentar el nostre coneixement corporal. Es farà a través de respiracions guiades i a través de postures concretes o elements externs com pilotes, tubs, etc… Ajudarem al cos així a descobrir la simplicitat de la respiració pulmonar i prendrem consciència de com l’hem anat complicant al llarg de la nostra vida.

Ho farem de la mà d’Alícia Escardó. Ella es dedica a la osteopatia i abans a la fisioterapia. «Sempre m’ha ibteressat la llibertat del oviment, crec que un cos lliure s’expressa en el seu màxim potencial de salut».

Ens acompanyarà la música de piano en directe de Lídia Papió, que ens ajudarà a agafar ritme, a parar la ment, a deixar que parlin altres zones de nosaltres que a vegades no tenen la possibilitat de poder expressar-se, perquè no hi ha temps, o perquè mai ni hem posat atenció.

Lídia Papió es pianista i compositora, directora de l’escola de música Gínjol de Reus, professora de ioga i educadora corporal en el mètode Cos-art. «M’agrada que la meva música estigui al servei del benestar i l’autoconeixement i col·laboro sovint com a músic en tallers de ioga, dansa i consciència corporal.

En aquest camí de descobriment del propi cos és on buscarem augmentar la consciència i poder utilitzar aquest aprenentatge per realitzar canvis permanents en la manera de funcionar i en la manera de tractar-nos a nosaltres mateixos.

PLACES COMPLETES!!

PRÒXIMA DATA